icon Fri frakt vid 599:-
icon Snabb leverans
icon Betala enkelt med klarna

Om oss

Välkommen till Bowwow.se, där vår passion för hundar går hand i hand med vår djupa önskan att göra skillnad i hundägares liv. Om du aldrig tidigare hört talas om oss, låt mig ta dig med på en resa genom vår historia och vision.

Allt började med en enkel tanke: att skapa en plats där hundälskare kunde hitta allt de behövde för sina fyrbenta vänner på ett ställe, utan kompromisser när det gäller kvalitet eller omsorg. Vi märkte att det fanns en lucka på marknaden där det behövdes en butik som inte bara sålde produkter till hundar, utan som också delade vår passion för att skapa en positiv och meningsfull upplevelse för både människor och deras pälsbeklädda bästa vänner.

Vår grundläggande övertygelse är att hundar förtjänar det bästa av allt - från högkvalitativt foder och bekväma bäddar till säkra och roliga leksaker. Vi strävar efter att vara det självklara valet för hundägare som inte bara söker produkter, utan även en djup förståelse för deras hunds behov och välbefinnande.

Vi är övertygade om att våra kunders förtroende inte bara handlar om att erbjuda enastående produkter, utan också om att vara en pålitlig partner i deras resa som hundägare. Genom att erbjuda noggrant utvalda produkter av högsta kvalitet och att vara tillgängliga för att svara på frågor och ge råd, strävar vi efter att bygga långsiktiga relationer som grundas på förtroende och engagemang.

Vår vision sträcker sig bortom att bara vara en webbutik; vi strävar efter att bli en del av varje hundägares gemenskap och att göra verklig skillnad i hundars liv runt om i landet. Vi tror på att skapa en värld där varje hund får den kärlek, omsorg och uppmärksamhet den förtjänar.

Bakom Bowwow.se står ett dedikerat team av hundentusiaster som delar en gemensam passion för att förbättra livet för hundar och deras ägare. Vi är mer än bara affärsfolk; vi är hundägare, frivilliga på djurhem och förespråkare för djurens välbefinnande. Det är vår personliga erfarenhet och engagemang som driver oss att sträva efter det bästa för varje hund som kommer i kontakt med oss.

Så välkommen till Bowwow.se, där kärleken till hundar är grunden för allt vi gör. Vi är här för att vara din pålitliga partner i din resa som hundägare och för att göra varje stund med din fyrbenta vän till något alldeles extra.