icon Fri frakt vid 599:-
icon Snabb leverans
icon Betala enkelt med klarna

Integritetspolicy

Vi på BowWow.se är engagerade i att skydda din integritet och att säkerställa att din personliga information behandlas på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, delar och skyddar din information när du besöker vår webbplats eller använder våra tjänster.

  1. Insamlad information:

När du besöker BowWow.se kan vi automatiskt samla in viss information om din enhet, inklusive din IP-adress, webbläsartyp, språkinställningar, tid och datum för åtkomst samt information om din webbläsarhistorik. Vi kan även samla in personlig information som du frivilligt tillhandahåller oss, till exempel namn, e-postadress, telefonnummer och adress, när du registrerar dig för ett konto, prenumererar på nyhetsbrev eller kontaktar oss via kontaktformulär eller e-post.

  1. Användning av information:

Vi använder den insamlade informationen för att förbättra och anpassa din användarupplevelse på BowWow.se, tillhandahålla de tjänster och funktioner som du begär, kommunicera med dig angående ditt konto eller dina transaktioner, skicka marknadsföringsmeddelanden baserade på dina preferenser (om du har samtyckt till det) samt för att analysera och förbättra vår webbplats och våra tjänster.

  1. Delning av information:

Vi delar endast din personliga information med tredje parter i enlighet med denna integritetspolicy och när det är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster, uppfylla lagliga förpliktelser eller skydda våra rättigheter, egendom eller säkerhet. Vi kan också dela anonymiserad eller aggregerad information som inte kan kopplas till enskilda personer för marknadsförings-, reklam- eller forskningsändamål.

  1. Dataskydd och säkerhet:

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din personliga information mot oavsiktlig förlust, obehörig åtkomst, användning, ändring eller avslöjande. Trots våra ansträngningar kan dock ingen åtgärd garantera fullständig säkerhet för informationen.

  1. Dina rättigheter:

Du har rätt att begära åtkomst till, korrigering av eller radering av din personliga information som vi har om dig. Du har också rätt att invända mot eller begränsa vår behandling av din information samt att få din information överförbar till en annan organisation. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via de kontaktuppgifter som anges nedan.

  1. Ändringar i integritetspolicyn:

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan genom att publicera en uppdaterad version på vår webbplats. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar denna sida för att hålla dig informerad om eventuella ändringar.

  1. Kontakta oss:

Om du har frågor, kommentarer eller klagomål angående denna integritetspolicy eller vår behandling av din personliga information, vänligen kontakta oss via e-post på [info@bowwow.se

Genom att använda BowWow.se samtycker du till vår integritetspolicy och behandlingen av din personliga information enligt beskrivningen ovan.